PREMSA

 

 

Més de 1.000 persones van participar a les diverses activitats programades

Èxit de les primeres jornades Batecs Solidaris celebrades al Pla de Bages

· La primera edició de les jornades ha permès recaptar 7.500 euros que es destinaran als projectes Ambúrnia de la Fundació Rosa Oriol i al programa Funciona de la Fundació Ampans.

· Els organitzadors ja preparen la propera edició que tindrà lloc al juny de 2015.

Manresa, 30 de maig de 2014-. Els organitzadors de la primera edició de les jornades Batecs Solidaris han valorat molt positivament els resultats assolits tant a nivell de participació a les diverses activitats programades com dels fons recollits. La Fundació Ampans, la Fundació Rosa Oriol i l’Obra Social “la Caixa” han agraït el suport obtingut dels bagencs cap a aquesta iniciativa solidària, en la que han participat més de 1.000 persones, bàsicament un públic familiar i heterogeni, que ha aplegat al Tenis Manresa i al Parc de l’Agulla pares, nens i joves.

La solidaritat de tots ha permès recollir 7.500 euros que es destinaran a parts iguals als dos projectes adreçats a joves en risc d’exclusió que duen a terme la Fundació Ampans i la Fundació Rosa Oriol. Es tracta del programa Funciona d’Ampans que té com a objectiu facilitar la inclusió social i la promoció cap al món laboral dels joves majors de 16 anys amb discapacitat intel·lectual. El projecte Ambúrnia de la Fundació Rosa Oriol treballa -a través de la feina a l’hort- la millora i el domini de les habilitats socials dels adolescents perquè puguin créixer i desenvolupar-se de forma responsable.
El coordinador dels 1rs Batecs Solidaris, Gabriel Prat, Sor Lucía Caram i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, van lliurar ahir als guanyadors del sorteig, el casc cedit pel pilot Carles Checa i la samarreta de Marc Coma.
Els organitzadors de l’event solidari ja treballen en la segona edició del Batecs, que tindrà lloc al maig de 2015.