8a CURSA BATECS SOLIDARIS

CURSA CURTA-CAMINADA 5 KM

CURSA LLARGA 10 KM

 

CURSA BATECS SOLIDARIS 5 i 10 km
8a CURSA BATECS SOLIDARIS
DIUMENGE 09.05.2021
09:30 H / PARC DE L’AGULLA
PREU especial de 10€ fins al 18 d’abril

Unim experiències i il·lusió per bategar ben fort a favor dels projectes de les fundacions Ampans i Convent de Santa Clara.
Esperem ser més corredors per poder ajudar als que més ho necessiten.

Volem compartir amb vosaltres el Parc de la Sèquia, un indret amb un gran atractiu paisatgístic al mig del Pla de Bages, rodejat de vinyes, ametllers florits i resseguit pel canal medieval conegut com la Sèquia, construïda al 1383 per portar l’aigua del riu Llobregat a Manresa, i amb unes vistes espectaculars de la muntanya de Montserrat.

Us oferim dues alternatives: una cursa curta, de 5 km pràcticament plana pels que s’inicien al running, i un cursa més llarga de 10 km, pels més entrenats, també molt assequible.

OBJECTIUS

1-    Fer una activitat esportiva saludable

2-    Contribuir, a la vegada, a dos projectes solidaris gestionats per dues entitats de referència al territori com són Ampans i la Fundació del Convent de Santa Clara.

Recorregut: 2 opcions, curt de 5 km i llarg de 10 km, pràcticament plans (75 m de desnivell). Distàncies no homologades.

· Cursa curta: 60% pista de terra, 40% corriol al costat de la via d’aigua de la Sèquia.

· Cursa llarga: 80% pista de terra, 20% corriol al costat de la via d’aigua de la Sèquia.

(Veure fotos annexes dels diferents punts kilomètrics i vídeo del tram final del recorregut)

Avituallaments: dos a la llarga al km 4 i al km 8.

Entorn: vinyes, ametllers, horts, masies, via verda de la Sèquia, contruïda l’any 1383 per portar l’aigua del riu Llobregat a la ciutat de Manresa, i amb vistes espectaculars de Montserrat i del Montcau. Al bell mig del Pla de Bages, entre els municipis de Manresa, Sant Fruitós i Santpedor.

Col·laboració als projectes solidaris: La inscripció a qualsevol de les dues opcions de cursa, curta-caminada i llarga, té un cost especial de 10€ fins al 18 d’abril. El suport desinteressat de les empreses col·laboradores en l’organització possibilitarà que 10€ del cost de la inscripció vagin íntegrament i a parts iguals als dos projectes solidaris de la Fundació del Convent de Santa Clara i d’Ampans.

Suport de l’Obra Social “la Caixa”. Addicionalment,  l’Obra Social “la Caixa” ha signat un conveni amb les dues entitats pel qual es compromet a aportar 10€ addicionals per cada samarreta venuda. Això permetrà duplicar la quantitat destinada als dos projectes solidaris de la Fundació del Convent de Santa Clara i d’Ampans.

Pels acompanyants o per tots aquells que no vulguin córrer, però vulguin col.laborar amb els dos projectes solidaris, es posaran a la venda samarretes a un preu de 10€. L’Obra Social “la Caixa” es compromet també a aportar 10€ addicionals per cada samarreta venuda.

REGLAMENT PARTICULAR

1.    Places limitades a 800 participants, seguint estricte ordre d’inscripció. No obstant això, l’organització es reserva el dret d’efectuar-ne el mateix dia de la cursa en el cas que no s’hagi arribat al límit de participants.

2.    Es donarà un temps màxim de 2 hores per fer tot el recorregut.

3.  L’organització podrà desqualificar a tots aquells corredors que no tinguin cura de l’entorn natural o que demostrin una actitud inadequada. Els corredors desqualificats que vulguin seguir corrent ho faran sota la seva responsabilitat.

4.    El pitrall haurà de ser ben visible.

5.    L’organització es reserva el dret d’anular la prova o modificar el recorregut si per qualsevol circumstància ho creu convenient. La pluja no serà obstacle per a la seva celebració.

6.    La participació a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament. L’organització no es fa responsable dels accidents o de qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits. Tampoc s’acceptarà cap tipus de reclamació, si bé després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

7.    Tot allò que no estigui previst queda sota la decisió de l’organització.

INSCRIPCIONS

1.    Trobareu els links per a fer les inscripcions al web www.batecssolidaris.cat.

2.    El preu de la inscripció serà de 10€ fins al 18 d’abril, 12€ fins al dia 08 de maig. El mateix dia de la cursa, si queden places, el preu serà de 20€.

PROGRAMA I HORARIS

Diumenge 09 de maig.  Zona Parc de l’Agulla – Manresa

·      Entrega de dorsals divendres 7 i dissabte 8 de maig al Garden d’Ampans (9:30-13:30 i 16:00-20:00)

·      De 8:00 a 09:15 recollida de dorsals

·      9:30 Sortida de Cursa de 5km i 10km

·      11:00 tancament de cursa. Entrega d’obsequis

REGALS

Cada corredor rebrà amb la bossa obsequi:

·     Samarreta tècnica

·     Altres obsequis

sortida i arribada
sortida i arribada

km 3

km 5 rustic

km 5

km 7

km 8

km85

km 9 rustic

km 9

km 10 bis

km 10

km 11 bis

km 11