A BENEFICI DE

Programes de la Fundació del Convent de Santa Clara i d’AMPANS

 

PROJECTE “CAP NEN SENSE SOMRIURE”. Fundació del Convent de Santa Clara.

La Fundació convent de Santa Clara, destinarà els diners recaptats al projecte  Cap nen sense somriure-  Aquest projecte vol recuperar el somriure dels nens que viuen en situació de pobresa, son nens que tenim al costat de casa, son nens que pateixen pobresa de km0. Volem recuperar el seu somriure perquè tornin a ser nens.
Els recursos obtinguts els dedicarem a oferir a aquest nens necessitats fonamentals com: alimentació bàsica, ajudes en material escolar, ajudes en formació o reforç escolar i seguiment de la seva evolució.
Volem que aquests nens puguin tenir i aprofitar una educació de qualitat per posar a les seves mans les mateixes oportunitats que la resta dels nens.
Si els hi podem garantir aquestes necessitats bàsiques arribaren a la seva adolescència amb igualtat d’oportunitats.

 

 

PROJECTE LLAR D’INFANTS I ADOLESCENTS AMB AUTISME. Fundació AMPANS.

AMPANS destinarà els diners recaptats al projecte de creació d’una residència per a l’acollida de 30 infants i adolescents amb autisme.  La nova llar disposarà de 5 unitats de convivència,  en un entorn confortable i de calidesa, i equipat amb tots els recursos humans i tècnics necessaris per atendre aquests infants i joves en una etapa crucial de la vida pel seu desenvolupament, qualitat de vida i inclusió social.El recurs donarà cobertura a infants i adolescents que requereixen d’entorns adaptats a les seves necessitats i respostes especialitzades, amb una atenció global i personalitzada, proporcionant a l’infant una llar que li permeti desenvolupar-se com a persona, vetllant pels seus drets i oferint oportunitats en un clima emocional i relacional, el més semblant possible a l’àmbit familiar.Aquesta és la cinquena llar d’acollida d’infants i joves amb necessitats de suport especial que posarà en marxa AMPANS, després d’Armengou (Manresa), i de La Caseta, El Turó i El Pinet (Sant Fruitós de Bages). Entre totes l’entitat dóna acolliment a  58 nens i nenes i adolescents. Les millores en el diagnòstic precoç de l’autisme han fet aflorar la necessitat de serveis específics per atendre aquests infants i joves.

 

 

Amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”

El compromís de l’Obra Social ”la Caixa” amb les necessitats de la societat en la qual duu a terme la seva activitat financera i amb el benestar de les persones, un dels seus trets més definitoris des del seu naixement el 1904, continua sent més vigent que mai. L’entitat treballa amb un objectiu ineludible: contribuir a la construcció d’una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més ho necessiten.
D’acord amb aquests principis i objectius, l’entitat manté la mateixa voluntat de consolidar i intensificar la tasca de l’Obra Social. Això es tradueix en un augment del seu pressupost fins a assolir els 545 milions d’euros.
La inversió s’enfoca prioritàriament al desenvolupament de programes socials amb vocació transformadora. La lluita contra la pobresa infantil, el foment de l’ocupació entre col·lectius vulnerables, l’envelliment actiu i saludable de la gent gran i l’atenció a les persones amb malalties avançades continuen sent les línies prioritàries de treball. L’aposta per la recerca i el coneixement, com també el suport a la cultura, són també signes d’identitat de la institució.

 

Turó_Pinet (24)

funciona2

funciona1